Selecteer een pagina

Over Nathalie

Welkom op mijn site! Wat leuk dat je even ‘langskomt’ 😊.

Ik ben Nathalie en mijn passie is om mensen te inspireren en te coachen naar een gezonder & vitaler leven. Samen met mijn man Marc en onze zoon Sem wonen we in Eindhoven. Als geboren Hagenees heb ik het hier erg naar mijn zin, maar ben ik ook nog regelmatig aan het strand te vinden.

Al jaren liep ik rond met het idee om iets te gaan doen met coaching. In 2019 besloot ik de knoop door te hakken en ben ik naast mijn baan de opleiding tot coach gaan volgen. Een pittige combinatie, maar het coachen gaf mij zoveel energie dat ik de opleiding met goed gevolg heb afgerond. Deze opleiding sloot heel mooi aan bij mijn natuurlijke en oprechte interesse in mensen. Ik vind het super inspirerend om met mensen te praten over hun keuzes en welke drijfveren daaraan ten grondslag liggen. Mijn coachingsgesprekken worden dan ook vaak als waardevol gezien. Dit was voor mij ook het moment om bewust te kiezen voor een andere richting: ik heb begin 2021 mijn baan opgezegd en ben aan mijn eigen bedrijf gaan werken.

“Nathalie is een goede luisteraar, ook tussen de regels door”

En hier sta ik dan nu 😊.

Waarom heb ik gekozen om op vitaliteit te coachen, en dan in het bijzonder de combinatie tussen fysiek en mentaal? Ik ben ervan overtuigd dat je een veel leuker mens bent als je lekker in je vel zit en dat je dit niet alleen bereikt door alleen fysiek of alleen mentaal te trainen. Juist die combinatie maakt dat je een life-changing proces in gang zet!

Ben je nieuwsgierig geworden? Snuffel gerust rond op mijn site, en als jij VOELT dat het tijd is voor deze life changer neem dan contact met me op!

Lieve groet,

Nathalie