Selecteer een pagina

Over Nathalie

Welkom op mijn site! Wat leuk dat je even ‘langskomt’ 😊.

Ik ben Nathalie en mijn passie is om mensen te inspireren en te coachen naar een gezonder & vitaler leven. Samen met mijn man Marc en onze zoon Sem wonen we in Eindhoven. Als geboren Hagenees heb ik het hier erg naar mijn zin, maar ben ik ook nog regelmatig aan het strand te vinden.

“Coaching, is dat niet iets voor jou?” Of: “Het is zo fijn om met jou te kletsen, je geeft altijd nieuwe inzichten.” En: “Jij zet me écht aan het denken door zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Je durft kritisch te zijn en dat wakkert iets in me aan.”

Steeds weer kreeg ik dit terug van vrienden en familie, maar ook van collega’s en zakelijke contacten. “Daar moet je iets mee doen”, was telkens de conclusie. Mijn gedachte was dan: coaches zijn er al genoeg. Maar toch, de aanmoedigingen van buitenaf én de intrinsieke oerdrang die ik voelde, deden me besluiten het toch te doen. Ik, Nathalie Fuchs, ben sinds 2019 opgeleid coach. Nooit gedacht, maar ik doe het met volle toewijding, vanuit mijn hart.

“Nathalie hoort écht wat ik zeg, ook tussen de regels door”

Mijn hele leven al laat ik me leiden door mijn sterke intuïtie. Naast mijn werk als coach ben ik HR-manager. Ook in die rol verbind ik mensen met elkaar, leg ik snel de vinger op de zere plek en bedenk ik creatieve oplossingen. Dat doe ik op heel natuurlijke wijze.

Ik vind het super inspirerend om met mensen te praten over hun keuzes en welke drijfveren daaraan ten grondslag liggen. Mijn coachingsgesprekken worden dan ook als erg waardevol ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat je een veel leuker mens bent als je lekker in je vel zit. En hoe meer mensen er lekker in hun vel zitten, hoe mooier we de wereld maken met zijn allen.

Mag ik samen met jou de beweging naar een gezonder en gelukkiger leven inzetten?

Snuffel gerust rond op mijn site, en als jij VOELT dat het tijd is voor deze life changer, neem dan contact met me op!

Lieve groet,

Nathalie