Selecteer een pagina

Aanbod

Door een persoonlijk trainingsprogramma te doorlopen ervaar je wat de combinatie van het coachen van je mindset en sporten met je doet: het verandert je leven!

Om je coachingsbehoefte vast te stellen, maar ook de motivatie om ermee te starten duidelijk te krijgen, bied ik je een gratis intakegesprek aan van 30 à 45 minuten. Dit gesprek kan zowel online als offline plaatsvinden. Op basis van dit gesprek kun je ook bepalen of de ‘klik’ tussen ons er is.

“Ik had sterk het gevoel dat Nathalie zich goed in mij kon verplaatsen.”

Mijn coachingsprogramma duurt 12 weken, waarin we elke week 1 uur samen sporten. Daarnaast bied ik je 1x per twee weken een uur coaching op mindset aan – dit coachgesprek kan zowel online als offline plaats vinden. Omdat ik het belangrijk vind dat je altijd op me terug kunt vallen bied ik je waardevolle follow-up gesprekken na afsluiting van het programma: na 1, 3 en 6 maanden hebben we opnieuw contact (30 min telefonisch). Ook bied ik je de mogelijkheid om jaarlijks even bij te praten om te zien waar je nu staat.

Ben jij er klaar voor? Geloof jij het? Voel jij het?

Dan kun jij het bereiken!

Ik heb 2 programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen, onderstaand zie je wat elk programma inhoudt en welke investering daarbij hoort. Mocht je twijfelen welk programma het beste bij je past dan kunnen we tijdens de intake hier samen naar kijken en bepalen welke het beste past. 

Ook is het mogelijk om te kiezen voor losse 1 op 1 coachingsessie(-s). Mocht je dit willen, neem dan even contact met me op, dan kunnen we samen kijken wat handig is met betrekking tot het aantal sessies en welke investering daarbij hoort.